SAMSUNG GALAXY S9 og S9 Plus

Samsung Galaxy S9 eller S9 Plus reparation.  Denne side indeholder en prisoversigt over Samsung S9 / S9 Plus reparationer som vi kan udfører hos ITFON. Langt de fleste reparationer tager ca. 60 minutter. Ring og book tid for at undgå ventetider. 
ReparationGarantiPris
Samsung S9 skærm (Original)Livstid2699,95
Samsung S9 Plus skærmLivstid2799,95
Bagskærm S9 og S9 Plus (Original)Livstid699,95
Batteri (Original)1år699,95
Software -249,95
Øvrige reparationer-Ring for pris.
Covers / Panserglas og tilbehør-fra 99,95

Din s9 / S) Plus er en vigtig del af din hverdag, det er noget vi er bevidste om hos ITFON. Vi håndterer din Samsung professionelt og tilbyder reparationer med originale- eller OEM-dele. På den måde sikrer du dig som S9 / S9 Plus ejer, at bevare din telefons oprindelige kvalitet. Hvis du eksempelvis vælger at udskifte skærmen eller batteriet, så bestræber vi os på at udføre reparationen indenfor 1 time. Derfor opfordrer vi hos ITFON til, at du ringer og bestiller tid inden du vælger at få repareret din Samsung S9 / S9 Plus, så du undgår ventetider. Du er selvfølgelig også velkommen til at benytte walk-in-service.

Vi tilbyder reparationer af din Samsung i hjertet af Vordingborg By. Vi bor på Badstuegade 4, 4760 Vordingborg. Vi bestræber os altid efter at yde den bedste service til alle vores kunder. Det er gratis at få ”små-hjælp” til din Samsung S9 / S9 Plus over disken.

Det er en god ide at tilkøbe panserglas til din S9 / S9 Plus, når du får udskiftet skærm hos ITFON. Skærmens materiale på din Samsung S9 serie er af glas og dermed sårbar for ridser og slag. Vi påmontere Panserglas gratis og det er altid til halv pris ifm. en skærm reparation af din S9 serie.