SAMSUNG GALAXY S9 og S9 Plus

Samsung S9/S9+

Samsung Galaxy S9 eller S9 Plus reparation. Denne side indeholder en prisoversigt over Samsung S9 / S9 Plus reparationer som vi kan udfører hos ITFON. Langt de fleste reparationer tager ca. 60 minutter. Ring og book tid for at undgå ventetider.

STEP 1: Vælg de reparationer, som du har brug for
Reparation Garanti Pris
Reparation: Samsung S9 skærm (Original) Garanti: Livstid Pris: 2199,95
Reparation: Samsung S9 Plus skærm Garanti: Livstid Pris: 2149,95
Reparation: Bagskærm S9 og S9 Plus (Original) Garanti: Livstid Pris: 699,95
Reparation: Batteri (Original) Garanti: 1år Pris: 699,95
Reparation: Software Garanti: - Pris: 249,95
Reparation: Øvrige reparationer Garanti: - Pris: Ring for pris.
Reparation: Covers / Skærm-beskyttelse og tilbehør Garanti: - Pris: fra 99,95
Bestil reparation
STEP 2: Indtast eventuelle bemærkninger

Please enter a valid value

STEP 3: Indtast dine kontaktinformationer

Indtast dit navn

Indtast dit telefonnummer

Indtast en gyldig e-mailadresse

Din s9 / S) Plus er en vigtig del af din hverdag, det er noget vi er bevidste om hos ITFON. Vi håndterer din Samsung professionelt og tilbyder reparationer med originale- eller OEM-dele. På den måde sikrer du dig som S9 / S9 Plus ejer, at bevare din telefons oprindelige kvalitet. Hvis du eksempelvis vælger at udskifte skærmen eller batteriet, så bestræber vi os på at udføre reparationen indenfor 1 time. Derfor opfordrer vi hos ITFON til, at du ringer og bestiller tid inden du vælger at få repareret din Samsung S9 / S9 Plus, så du undgår ventetider. Du er selvfølgelig også velkommen til at benytte walk-in-service.

Vi tilbyder reparationer af din Samsung i hjertet af Vordingborg By. Vi bor på Badstuegade 4, 4760 Vordingborg. Vi bestræber os altid efter at yde den bedste service til alle vores kunder. Det er gratis at få ”små-hjælp” til din Samsung S9 / S9 Plus over disken.

Det er en god ide at tilkøbe skærm-beskyttelse til din S9 / S9 Plus, når du får udskiftet skærm hos ITFON. Skærmens materiale på din Samsung S9 serie er af glas og dermed sårbar for ridser og slag. Vi påmontere Skærm-beskyttelse gratis og det er altid til halv pris ifm. en skærm reparation af din S9 serie.

Samsung S9/S9+

logo

Livstidsgaranti
Din tryghed betyder alt for os.

Walk-in-service
uden tidsbestilling

10% rabat
på tilbehør
(for medlemmer)