Samsung A3 2017

Samsung A3 2017

Reparation af Samsung A3 2017. Denne side indeholder en prisoversigt over Samsung A3 2017 reparationer som vi kan udfører hos ITFON. Langt de fleste reparationer tager ca. 60 minutter. Ring og book tid for at undgå ventetider.

STEP 1: Vælg de reparationer, som du har brug for
Reparation Garanti Pris
Reparation: Skærm (Original) Garanti: Livstid Pris: 1199,95
Reparation: Bagskærm Garanti: Livstid Pris: 699,95
Reparation: Batteri (Original) Garanti: 1år Pris: 599,95
Reparation: Software Garanti: - Pris: 249,95
Reparation: Øvrige reparationer Garanti: - Pris: Ring for pris
Bestil reparation
STEP 2: Indtast eventuelle bemærkninger

Please enter a valid value

STEP 3: Indtast dine kontaktinformationer

Indtast dit navn

Indtast dit telefonnummer

Indtast en gyldig e-mailadresse

Skærm kvalitets info: 
OEM = ORIGINAL LCD, ORIGINAL KABLER, ORIGINAL LYSPANEL, KOPI GLAS/TOUCH
ORIGINAL = ORIGINAL LCD, ORIGINAL GLAS/TOUCH, OROGINAL KABLER OG ORIGINAL LYSPANE

Din Samsung er en vigtig del af din hverdag, det er noget vi er bevidste om hos ITFON. Vi håndterer din iPhone professionelt og tilbyder reparationer med originale- eller OEM-dele. På den måde sikrer du dig som Samsung ejer, at bevare din telefons oprindelige kvalitet. Hvis du eksempelvis vælger at udskifte skærmen eller batteriet, så bestræber vi os på at udføre reparationen indenfor 1 time. Derfor opfordrer vi hos ITFON til, at du ringer og bestiller tid inden du vælger at få repareret din Samsung A3 2017, så du undgår ventetider. Du er selvfølgelig også velkommen til at benytte walk-in-service.

Vi tilbyder reparationer af din Samsung i hjertet af Vordingborg by. Vi bor på Badstuegade 4, 4760 Vordingborg. Vi bestræber os altid på, at yde den bedste service til alle vores kunder. Det er gratis at få ”små-hjælp” til din iPhone over disken.

Det er en god ide at tilkøbe skærm-beskyttelse til din Samsung A3 2017, når du får udskiftet skærm hos ITFON. Skærmens materiale på din Samsung er af glas og dermed sårbar for ridser og slag - du kan som medlem af vores Facebook-site opnå 10% rabat på tilbehør til din iPhone. Vi påmontere Skærm-beskyttelse gratis og det er altid til halv pris ifm. en skærmudskiftning på din Samsung A3 2017
Hos ITFON kan du altid gå ind og få udført en reparation mens du venter, det er dog en god ide, for at undgå ventetider, at booke en tid til reparation af enten skærm, software, batteri, højtaler, kamera m.m. I forbindelse af en nulstilling er det meget vigtigt at du kender din Google-account som er tilknyttet din Samsung A3 2017

Samsung A3 2017

logo

Livstidsgaranti
Din tryghed betyder alt for os.

Walk-in-service
uden tidsbestilling

10% rabat
på tilbehør
(for medlemmer)