SAMSUNG GALAXY S7

Reparation af Samsung Galaxy S7. Denne side indeholder en prisoversigt over Samsung S7 reparationer som vi kan udfører hos ITFON. Langt de fleste reparationer tager ca. 60 minutter. Ring og book tid for at undgå ventetider. 

ReparationGarantiPris
Samsung S7 skærm (Original)Livstid1699,95
BagskærmLivstid599,95
Batteri (Original)1år599,95
Software -249,95
Øvrige reparationer-Ring for pris

 

Din s7 er en vigtig del af din hverdag, det er noget vi er bevidste om hos ITFON. Vi håndterer din Samsung professionelt og tilbyder reparationer med originale- eller OEM-dele. På den måde sikrer du dig som S7 ejer, at bevare din telefons oprindelige kvalitet. Hvis du eksempelvis vælger at udskifte skærmen eller batteriet, så bestræber vi os på at udføre reparationen indenfor 1 time. Derfor opfordrer vi hos ITFON til, at du ringer og bestiller tid inden du vælger at få repareret din Samsung S7, så du undgår ventetider. Du er selvfølgelig også velkommen til at benytte walk-in-service.

Vi tilbyder reparationer af din Samsung i hjertet af Vordingborg By. Vi bor på Badstuegade 4, 4760 Vordingborg. Vi bestræber os altid på at yde den bedste service til alle vores kunder. Det er gratis at få ”små-hjælp” til din Samsung S7 over disken.

Det er en god ide at tilkøbe panserglas til din S7, når du får udskiftet skærm hos ITFON. Skærmens materiale på din Samsung S7 er af glas og dermed sårbar for ridser og slag. Vi påmontere Panserglas gratis og det er altid til halv pris ifm. en skærm reparation af din S7.