APPLE IPHONE 8

Reparation af iPhone 8. Denne side indeholder en prisoversigt over iPhone 8 reparationer som vi kan udfører hos ITFON. Langt de fleste reparationer tager ca. 60 minutter. Ring og book tid for at undgå ventetider. 

ReparationGarantiPris
Skærm (A)Livstid799,95
Komplet bagsideLivstid1799,95
Batteri 1år699,95
LadestikLivstid699,95
Home-knapLivstid699,95
Tænd/sluk (Power-button)Livstid699,95
Volume og lydløs-funktionLivstid699,95
Jackstick Livstid699,95
Kamera Bag/frontLivstid699,95
ØrehøjtalerLivstid699,95
HøjtalerLivstid699,95
Vibrator/tap-ticLivstid699,95
Softwareingen249,95
Undersøgelseingen199,95
Panserglas og coversingen fra 99,95

Skærm kvalitets info: 
OEM = ORIGINAL LCD, ORIGINAL KABLER, ORIGINAL LYSPANEL, KOPI GLAS/TOUCH

ORIGINAL = ORIGINAL LCD, ORIGINAL GLAS/TOUCH, OROGINAL KABLER OG ORIGINAL LYSPANE

Din iPhone er en vigtig del af din hverdag, det er noget vi er bevidste om hos ITFON. Vi håndterer din iPhone professionelt og tilbyder reparationer med originale- eller OEM-dele. På den måde sikrer du dig som iPhone ejer, at bevare din telefons oprindelige kvalitet. Hvis du eksempelvis vælger at udskifte skærmen eller batteriet, så bestræber vi os på at udføre reparationen indenfor 1 time. Derfor opfordrer vi hos ITFON til, at du ringer og bestiller tid inden du vælger at få repareret din iPhone 8, så du undgår ventetider. Du er selvfølgelig også velkommen til at benytte walk-in-service.

Vi tilbyder reparationer af din iPhone i hjertet af Vordingborg by. Vi bor på Badstuegade 4, 4760 Vordingborg. Vi bestræber os altid på, at yde den bedste service til alle vores kunder. Det er gratis at få ”små-hjælp” til din iPhone over disken.

Det er en god ide at tilkøbe panserglas til din iPhone 8, når du får udskiftet skærm hos ITFON. Skærmens materiale på din iPhone er af glas og dermed sårbar for ridser og slag - du kan som medlem af vores Facebook-site opnå 10% rabat på tilbehør til din iPhone. Vi påmontere Panserglas gratis og det er altid til halv pris ifm. en skærmreparation af din iPhone 8. 
Hos ITFON kan du altid gå ind og få udført en reparation mens du venter, det er dog en god ide, for at undgå ventetider, at booke en tid til reparation af enten skærm, software, batteri, højtaler, kamera m.m. I forbindelse af en nulstilling er det meget vigtigt at du kender din Apple-ID som er tilknyttet din iPhone. 

OBS: af sikkerhedsmæssige årsager mister iPhone sin Touch-ID-funktion ved udskiftning af home-knappen.