SAMSUNG GALAXY S5

Galaxy S5

Reparation af Samsung Galaxy S5. Denne side indeholder en prisoversigt over Samsung S5 reparationer som vi kan udfører hos ITFON. Langt de fleste reparationer tager ca. 60 minutter. Ring og book tid for at undgå ventetider.

STEP 1: Vælg de reparationer, som du har brug for
Reparation Garanti Pris
Reparation: Skærm (Original) Garanti: 1år Pris: 1499,95
Reparation: Batteri Garanti: 1år Pris: 249,95
Reparation: Software Garanti: - Pris: 199,95
Reparation: Øvrige reparationer Garanti: - Pris: Ring for pris
Bestil reparation
STEP 2: Indtast eventuelle bemærkninger

Please enter a valid value

STEP 3: Indtast dine kontaktinformationer

Indtast dit navn

Indtast dit telefonnummer

Indtast en gyldig e-mailadresse

Din Samsung s5 er en vigtig del af din hverdag, det er noget vi er bevidste om hos ITFON. Vi håndterer din Samsung professionelt og tilbyder reparationer med originale- eller OEM-dele. På den måde sikrer du dig som S5 ejer, at bevare din telefons oprindelige kvalitet. Hvis du eksempelvis vælger at udskifte skærmen eller batteriet, så bestræber vi os på at udføre reparationen indenfor 1 time. Derfor opfordrer vi hos ITFON til, at du ringer og bestiller tid inden du vælger at få repareret din Samsung S5, så du undgår ventetider. Du er selvfølgelig også velkommen til at benytte walk-in-service.

Vi tilbyder reparationer af din Samsung i hjertet af Vordingborg By. Vi bor på Badstuegade 4, 4760 Vordingborg. Vi bestræber os altid på at yde den bedste service til alle vores kunder. Det er gratis at få ”små-hjælp” til din Samsung S5 over disken.

Det er en god ide at tilkøbe skærm-beskyttelse til din S5, når du får udskiftet skærm hos ITFON. Skærmens materiale på din Samsung S5 er af glas og dermed sårbar for ridser og slag. Vi påmontere Skærm-beskyttelse gratis og det er altid til halv pris ifm. en skærm reparation af din S5.

Galaxy S5

logo

Livstidsgaranti
Din tryghed betyder alt for os.

Walk-in-service
uden tidsbestilling

10% rabat
på tilbehør
(for medlemmer)