Computer skærme

Skærme til PC'er og Mac's. Denne side indeholder en prisoversigt over typiske skærm priser inkl. installation som ITFON tilbyder. Langt de fleste installationer tager ca. 2 timer. Ring og book tid for at undgå ventetider. 

ServiceGarantiPris
11-15.6"Livstidkr. 1599,95
16-18"Livstidkr. 1699,95
18,1-21"Livstidkr. 1999,95
Apple MacbookLivstidfra kr. 1599,95
Apple Macbook (Retina) Livstidfra. kr. 1999,95

Din PC'er eller Mac er en vigtig del af din hverdag, det er noget vi er bevidste om hos ITFON. Vi håndterer din computer professionelt og tilbyder reparationer og eller services indenfor 48 timer. På den måde sikrer du dig som PC ejer ikke at skulle undvære din computer for længe.

Vi tilbyder skærme til din computer i hjertet af Vordingborg by. Vi bor på Badstuegade 4, 4760 Vordingborg. Vi bestræber os altid på, at yde den bedste service til alle vores kunder. Det er gratis at få ”små-hjælp” til din computer over disken.

Det er en god ide at tilkøbe anti-virus til din computer, ifm. en reparation eller service hos os. Vi kan tilbyde at installere anti-virus programmer på din maskine. Ring og hør nærmere. 

ITFON tilbyder et stort udvalg af services for din bærbar eller stationær computer. Vi servicere både hardware- og software-relaterede fejl. Melder din computer fejl kan du aflevere den ind til os, hvor vi undersøger den grundigt og giver dig et uforpligtende tilbud. (OBS: undersøgelsesgebyr kr. 199,95) Uanset hvilken fejl computeren melder har ITFON en løsning. Du kan også booke tid, så kommer vi hjem til dig og undersøger din maskine, eller opsætter diverse programmer og drivers op, heriblandt antivirus-programmer mm.